ShinyBingo

Het spelletje bingo heeft ook online de laatste jaren naam gemaakt en daardoor zijn er meerdere aanbieders beschikbaar waar online een potje bingo gespeeld kan worden. ShinyBingo is één van de populairdere bingosites, grotendeels vanwege de professionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en het gemak. Er kan zowel privé als openbaar worden gespeeld en het is ten alle tijden mogelijk om te chatten met andere spelers. Mocht je even geen zin meer hebben in bingo, speel dan mee op één van de vele gokkasten, probeer eens blackjack, roulette of kras een kraslot open.

Spelaanbod van ShinyBingo

Vanzelfsprekend staat bingo centraal bij de aanbieder ShinyBingo, laat daar geen twijfel over bestaan. Er kan bingo gespeeld worden met 75 ballen of met 90 ballen. Bij elk spel zal er een leider aanwezig zijn, die controleert of alles eerlijk verloopt. Elke deelnemer kan één of meerdere bingokaarten kopen, welke beschikt over vijftien getallen verdeelt over drie rijen. Prijzen worden uitgekeerd bij een winnende lijn, twee lijnen of een volle bingokaart. Natuurlijk zal de laatste optie de grootste geldprijs opleveren.

Naast bingo kan er ook een gokje worden gewaagd op één van de ouderwetse fruitautomaten of moderne slots. Daarnaast zijn ook de casinospelen als blackjack en roulette erg populair en is het altijd mogelijk om een kraslot te kopen en misschien op die manier een vette prijs te winnen.

Welkomstbonus bij ShinyBingo

Elke nieuwe speler bij ShinyBingo ontvangt direct na inschrijving vijf euro gratis speeltegoed, hiervoor hoeft geen storting te worden verricht. Met dat bonusbedrag kan jij enkele bingospelletjes spelen, gratis en voor niets.

Bij de eerste storting zal elk nieuwe lid ook in het zonnetje worden gezet met een stortingsbonus. Het eerste gestorte geldbedrag zal namelijk 300% worden uitgekeerd op jouw speelaccount. Bij een storting van 25 euro, zal jij dus 100 euro speeltegoed krijgen. Er gelden wel enkele bonusvoorwaarden op de bonus, deze zal een x-aantal keer moeten rondgespeeld. Pas daarna kan het gewonnen bedrag worden uitbetaald op jouw bankrekening, online wallet of creditcard. Storten is al mogelijk vanaf tien euro via de bekende betaalsystemen.