TrendieBingo

Bingo spelen op het internet is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Het enige wat jij nodig hebt is een computer, smartphone of tablet en natuurlijk niet te vergeten een degelijke internetverbinding. Bij de aanbieder TrendieBingo kan jij volop bingo spelen tegen andere liefhebbers, je maakt kans op prijzen en je krijgt de kans om andere leuke mensen te ontmoeten. Zet de webcam aan om jouw blijdschap te laten zien bij een gewonnen ronde!

Verzamel punten voor cadeaus

Bij TrendieBingo maakt elke deelnemer kans op een geldprijs en in sommige gevallen een echte prijs, zoals een auto of een vakantie. Maar door mee te spelen zal jij ook punten verzamelen, deze worden automatisch toegevoegd aan jouw speelaccount. Deze punten kunnen in de speciale shop worden ingewisseld voor cadeaus, bonussen of gratis speeltegoed.

Waarom spelen bij TrendieBingo?

TrendieBingo is één van de beste sites voor het spelen van bingospelletjes. Deze aanbieder is professioneel, betaald gewonnen prijzengeld snel uit en komt regelmatig met unieke acties en promoties. Er zijn bijzonder veel bingokamers beschikbaar, waar altijd een gokje gewaagd kan worden. Mocht je bingo even helemaal zat zijn, speel dan mee op één van de honderdvijftig andere casinogames. Er is altijd wel wat te beleven bij TrendieBingo!

Welkomstbonus bij TrendieBingo

Een account aanmaken bij TrendieBingo is bijzonder gemakkelijk en snel geregeld. Alle nieuwe leden krijgen direct na inschrijving een mooie welkomstbonus in de schoot geworpen. Allereerst ontvang jij vijf euro gratis speeltegoed, waarvoor helemaal niets gedaan hoeft te worden. Bij de eerste storting zal het bedrag met een bonus van 200% op jouw account worden gestort. Stel jij stort 100 euro, dan kan er met 300 euro speeltegoed worden gespeeld.

Stortingsmogelijkheden

Een geldbedrag storten op jouw account kan op diverse manieren. Er kan met een online wallet worden afgerekend, oftewel Skrill of Neteller. Creditcards worden ook geaccepteerd. De laatste twee opties zijn bellen en sms’en, maar dan moet er wel rekening worden gehouden met hoge extra kosten. Die laatste opties raden wij dan ook niet aan.